5/5 stjerner på Google og Facebook

Renovering af badeværelser

Du skal vælge os som dit foretrukne murerfirma til renovering af badeværelse i København, hvis du vil have:

Få et svar inden for 24 timer

Udfyld formularen, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Referencer

Renovering af badeværelse i København

​T.P Murer kan hjælpe med dig med renovering af dit badeværelse i København. Jeg har mange års erfaring på området, og garanterer altid et solidt håndværk af højeste kvalitet. Du er altså sikret professionel hjælp til renovering af dit badeværelse i København og omegn.

Badeværelset er et af boligens vigtigste rum. Det bliver benyttet flere gange om dagen, og spiller en central rolle i vores dagligdag. Af den grund, er det helt normalt at boligejerne gerne vil have, at badeværelset ser flot og indbydende ud.

Hvis du synes dit badeværelse er begyndt at se trist ud, så tøv endelig ikke med at kontakte TP Murer. Hos TP Murer får du en totalrenovering af dit badeværelse i København, så du bagefter har svært ved at genkende hvordan det engang så ud.

Jeg kan løse enhver opgave til badeværelset og du får altid et færdigt resultat til den aftalte tid. Jeg synes det er vigtigt at lytte til dine behov og ønsker, når dit badeværelse skal renoveres. Du vil derfor altid være i en tæt dialog med mig under hele processen, så du hele tiden er opdateret med status for projektet. Jeg er også altid åben for nye input og idéer til design og vil på bedste vis forsøge at efterkomme disse.

Jeg synes renovering af kundens badeværelse i København er en spændende opgave. Går du med tanker om fornyelse af dit gamle badeværelse, så kontakt mig endelig i dag på tlf. 22 26 74 71. Jeg kommer gerne ud og besigtiger din opgave, samt ser på renoveringsmulighederne til det.

Trænger dit badeværelse til en renovering?

Badeværelset er det rum i boligen, som er dyrest at bygge om per kvadratmeter. Det er derfor vigtigt at have styr på sit budget, når man går i gang med planlægningsprocessen.

Det er muligt selv at lave nogle af tingene, når det gælder renovering af badeværelser. Det kan spare en lidt penge, og jeg hjælper gerne med eventuelle spørgsmål i den proces også. Nogle af tingene skal udføres af autoriserede håndværkere, og der er også nogle love og krav, som skal overholdes.

Vores
anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på
Google og Facebook

5/5

Overvej jeres behov

Du har først den endelig pris på projektet, når du også har taget stilling til hvilke materialer, som skal bruges. Der er stor prisforskel på alt lige fra fliser og klinker til toiletter. Og jo flere detaljer du kan give, jo mere præcist bliver tilbuddet. Det kan være en god ide at bruge lidt tid til at finde ud af, hvad man synes fungerer nu, og hvad man føler der mangler, samt hvornår behovene måske ændrer sig igen.

En børnefamilie med små børn kan måske nyde godt af et badekar for at gøre badetiden hyggeligere. Har du to teenagere i huset, er det måske praktisk med to håndvaske og et bredt spejl. Alle familier har hver deres behov til badeværelset, og jeg vil gerne hjælpe med at bygge dit drømmebadeværelse.

Og så er det altid godt at have en buffer, for i alle bygninger kan der gemme sig faldgrupper, som kan koste ekstra at få rettet op på. Husk på at du skal kunne nyde dit badeværelse i rigtig mange år, så det er vigtigt at få det lavet rigtigt fra start af. Så slipper du også for senere udgifter på at genoprette noget.

Har du besluttet dig for en nybygning eller renovering af dit badeværelse, eller overvejer du det, så giv mig et kald på 22 26 74 71 eller send mig en mail på info@tpmurer.dk.

Nybygning og renovering af badeværelse i København og omegn

Jeg tilbyder både nybygning og renovering af badeværelser. Det kan være, at du blot har behov for nye klinker eller fliser – men det kan naturligvis også ske, at du går med meget større drømme og håber på at få et badeværelse, hvor alt er i tiptop stand. Hos T.P. Murer hjælper jeg dig gerne med begge scenarier.

Og for at overskueliggøre processen for dig har jeg herunder nøje beskrevet, hvordan en renovering af et badeværelse kunne se ud. Derudover ligger vi i fællesskab en strategi for, hvordan jeg hurtigst muligt får bygget dig et nyt og lækkert badeværelse.

Sådan foregår renovering af badeværelser

Renovering af badeværelser er en proces, hvor du skal igennem forskellige trin, inden du kan påbegynde næste step. Det er vigtigt, at du allierer dig med professionelle kræfter, når du starter på processen. På den måde er du sikker på, at alt bliver udført håndværksmæssigt forsvarligt, hvilket også er vigtigt i forhold til dit forsikringsselskab. Og du slipper for at stå med efterfølgende vandskade eller andet.

Først river jeg gamle fliser og klinker ned, som jeg naturligvis også sørger for at skille mig af med. Det er en opgave, der ikke tager så lang tid, men det er vigtigt, at jeg får gjort det ordentlig, så vejen er banet for næste step.

Her handler det om opretning af vægge og gulv. Her er det vigtigt, at jeg anvender de rette materialer. Der er faktisk også en ret streng lovgivning på området, der dikterer hvilke materialer, som skal anvendes. Den lovgivning har jeg naturligvis tjek på.

Herefter gælder det vådrumssikring, som dybest set handler om at sikre dit badeværelse, så du ikke efterfølgende løber ind i vandskade. Det er således en meget vigtig del af arbejdet ved renovering af badeværelser. Derudover er der nogle regler og krav som også skal overholdes.

Når dette er gjort, skal der sættes vægfliser og lægges klinker. Her tager jeg naturligvis dig med på råd, så du får det udtryk, du ønsker. Mulighederne er mange. Fra det klassiske lyse badeværelse til mere spraglede mønstre og former.

Fugning af dine nye fliser/klinker, er en central del af arbejdet. Men du kan også glæde dig over, at det er sidste step i forhold til at renovere dit badeværelse. Når arbejdet er foretaget, er du klar til at bruge badeværelset igen – og nu helt sikkert med meget større fornøjelse end tidligere. Hos T.P. Murer tilbyder jeg også at lave gummifuge i alle indadgående hjørner.

Har vi fanget din interesse?

Jeg kan hjælpe dig med alle spørgsmål til renovering af badeværelse i København, så henvend dig allerede i dag på tlf. 22 26 74 71, info@tpmurer.dk eller kontaktformular. Jeg er klar til at hjælpe dig i alle uger, hele året rundt.

T.P Murer har stor passion for arbejdet med badeværelser og kan derfor give dig god rådgivning og vejledning. Du får hurtigst muligt svar på din henvendelse, typisk allerede inden for 24 timer. Få et badeværelse der matcher dine behov og ønsker med T.P Murer. Jeg ser frem til at høre fra dig.

badeværelser

Murer badeværelse i København

Få et professionelt udført murer badeværelse i København med TP Murer.

Badeværelset spiller en essentiel rolle for hjemmet i Danmark, det er nemlig et af de rum der er essentielt for en fungerende hverdag. Af den grund er det også vigtigt, at badeværelset er både lækkert og funktionelt. Hvis du drømmer om et større badeværelse med plads til både børn og voksne, så kan T.P Murer hjælpe med dette. Jeg kan levere et professionelt murer badeværelse til dig i København, uanset hvilke ønsker du har.

Du har gode muligheder for at være kreativ på dit badeværelse, hvis du ønsker det. Der findes nemlig et hav af muligheder, når det kommer til valg af fliser.

Det betyder også, at du kan personliggøre dit badeværelse med et stort udvalg af fliser. Har du behov for hjælp til at vælge de rigtige fliser til dit drømmebadeværelse, så kan jeg hjælpe med professionel råd og vejledning. Jeg har indgående kendskab til murerarbejde til badeværelser, så du kan uden tvivl få behjælpelige råd fra mig.

Uanset om du skal have et nyt badeværelse, eller om en renovering er tilstrækkelig, så kan T.P Murer hjælpe dig.

Har du allerede påbegyndt renovering, så kan jeg også træde til med nedrivning af det gamle og få opbygget det nye. Skal du have bygget nyt, så rådgiver jeg dig gerne frem til de bedste materialer, så du får et langtidsholdbart resultat, som matcher dit hus udtryk bedst muligt. Giv mig et kald i dag på 22 26 74 71 og fortæl om dit drømmebadeværelse.

Sønderjysk kvalitet til en fair pris

Du får også med det samme et tilbud med indeholdende pris, så du hurtigt kan tage stilling til den økonomiske side af sagen. Husk på, at jeg oprindeligt har slået mine folder i Sønderjylland. Det er din garanti for god, dansk kvalitet. Ligesom en af mine kerneværdier er, at du skal føle dig tryg under hele forløbet.

Jeg er en stolt fagmand, og min arbejdsglæde ligger i at opfylde dine drømme til et badeværelse. Derfor hjælper jeg også gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning, så kan jeg kontakte dig indenfor 24 timer.

Et lille udpluk af udførte badeværelsesrenoveringer

Ved renovering af badeværelser eller nybebyggelse er der mange forskellige forhold, som du skal være ekstra opmærksom på. Hos T.P. Murer har jeg stor erfaring med den slags opgaver, og jeg ved, at det er en stor beslutning at tage, da det både tager tid og koster penge.

T.P. Murer leverer drømmebadeværelser, hvor æstetik og praktiske detaljer går op i en højere enhed. I samarbejde med dig lægger jeg en strategi for arbejdet, så jeg hurtigt kan give dig dit drømmebadeværelse.

TP murer logo