Facaderenovering København

Søger du facaderenovering i København? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos T.P Murer imødekommer vi dine behov og ønsker, så du får et tilfredsstillende resultat. Facaden er husets ansigt udadtil, det er derfor essentielt for førstehåndsindtrykket, at facaden står knivskarpt. Jeg hjælper dig til det smukkeste resultat med facaderenovering.

Vælg T.P Murer og få:

 

Murer med passion for facaderenovering

Langtidsholdbart og smukt resultat til dit hus facade

God kvalitet til fornuftige priser

Hos T.P Murer er jeg ekspert i facaderenovering for både private og erhverv i København og omegn.

Jeg er et murermesterfirma med en baggrund i det Sønderjyske, hvilket er din garanti for danske værdier og kvalitet ud over det sædvanlige.

Giv mig et kald i dag på 22 26 74 71. Jeg kommer ud og kigger på din opgave. Vi gennemgår mulighederne sammen, så du får et resultat der matcher dine ønsker.

 

 

Få et uforpligtende tilbud og god pris på din facaderenovering

Prisen på facaderenovering afhænger af faktorer som:

Areal, tilstand på facaden, behov for efterisolering, om der skal vandskures eller ej og arbejdstimer.

Det nemmeste er hvis du tager kontakt til mig, så jeg kan lave en vurdering af, hvad det kommer til at koste og om jeg er den rette til opgaven.

Jeg garanterer altid en god pris på facaderenovering og pudsning, samtidig med kvaliteten holder.

Med mine fornuftige priser og et budget, som jeg altid overholder, kan du vide dig sikker på, at du får præcis den service, som du efterspørger.

Efter en facaderenovering eller pudsning af væg/facade, vil din bolig fremstå visuelt bedre og muligvis øge ejendomsværdien på din bolig. Om din opgave er stor eller lille, står jeg klar til at give et tilbud inden for 24 timer.

Længere nede kan du læse mere om de opgaver jeg kan hjælpe med, indenfor renovering af facader.

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og jeg ringer dig op snarest muligt.

  Renovering af facaden

  Som du kan læse mere om herunder, tilbyder jeg mine kunder en lang række af forskellige ydelser. Fælles for dem alle er, at du altid kan vide dig sikker på, at arbejdet er udført med en håndværksmæssig stolthed, der sikrer, at du får det bedste resultat hver gang.

  Vandskuring/filsning

  Hvis du ønsker en vandskuring af din facade/indervægge, er det et job, som jeg meget gerne påtager mig. Her får du et flot udtryk, Hvor du kan fornemme formerne i stenene.

  Pudset facade

  Du kan også vælge at få mig til at foretage en pudsning af dine facader/indervægge Dette er en god løsning hvis du gerne vil have en helt glat og lige overflade. I forhold til en vandskuring, hvor du kan fornemme stenenes udtryk.

  Udskiftning af fuger

  Fugerne i din bolig, skal stå imod vind og vejr og på et tidspunkt kan det blive nødvendigt at skifte dem ud. Udskiftning af fuger er både godt for boligens vedligehold, ligesom det ser flot ud, når alle fugerne er helt nye.

  Sokkelpuds

  For at holde din bolig sund og pæn er det nødvendigt at sokkelpuden er tip top, det kan jeg hjælpe dig med. Med en række forskellige løsninger, finder vi den der er bedst for netop dit hus.

  Sålbænke

  Efterhånden som tiden går, skal du huske at få renoveret eller skiftet dem ud. Sålbænken er nemlig vigtig, idet den leder regn væk fra facaden.

  facaderenovering i København og omegn

   

  Hos T.P Murer har vi ekspertisen til at give dit hjem en kompetent facaderenovering i København. Vi kan varetage din opgave på bedste vis, så du står tilbage med det flotteste resultat, når vi har fuldført renoveringen af facaden. 

  Det danske vejr kan være hård ved husets facade, hvilket kan betyde at malingen på facaden langsomt vil falme og skalle af. Hvis du lader T.P Murer udføre facaderenoveringen i København, er du garanteret et smukt og slidsstærkt resultat. 

  Med årenes løb, bliver facaderne ikke kønnere og revner i malingen vil blive tydeligere. Måske er træværket endda begyndt bukke under og blive utæt, hvilket i længden kan blive en dyr fornøjelse. Det kan derfor være en særdeles god investering at få udført facaderenovering på dit hus, da du i sidste ende kan spare penge på at få det udført. Hvis facadens tilstand bliver forværret og der ikke bliver taget hånd om dette, kan det betyde skimmelsvamp i huset og problemer med indeklimaet. Af den grund, er det klogt at få gjort noget ved det, når problemerne begynder at vise sig. 

  T.P Murer er klar til at hjælpe dig med at genskabe husets facade, eller måske endda give det en ny farve eller overflade. Vi benytter udelukkende godkendte kvalitets materialer, så varmen holdes inde og kulden forbliver ude, samtidig med at huset kan ånde. Vi bidrager med gode idéer og et frisk syn på sagen, så vi kan få genopfrisket husets gavle og ophæng på bedste vis. Vi sørger for at dine naboer eller forbipasserende bliver imponeret, med et knivskarpt slutresultat på med en facaderenovering. 

   

  Har vi fanget din interesse?

  Vi hjælper dig med facaderenoveringen til dit hus, så kontakt os endelig i dag på tlf. 22 26 74 71info@tpmurer.dk eller kontaktformular. Jeg er klar til at hjælpe dig på alle uger, hele året rundt. 

  Hos T.P Murer har vi stor passion for arbejdet arbejdet med facader til huse og kan derfor give dig god rådgivning og vejledning.

  Du får hurtigst muligt svar på din henvendelse, typisk allerede inden for 24 timer.

  Få en imponerende facade til dit hus med T.P Murer.

  Jeg glæder meget til at høre fra dig.

  Kontakt T.P. Murer for yderligere information

  Hvis du har brug for hjælp til en mureropgave, har jeg en murermester på lager, der kan hjælpe dig. Du kan kontakte mig på telefon 22 26 74 71 eller skrive en mail til info@tpmurer.dk.

  Telefon