Murer Vesterbro

Har du i længere tid drømt om endelig at renovere hjemmet eller kontoret, men har du ikke haft tiden, overskuddet eller kompetencerne? Så lad T.P. Murer give dig en hjælpende hånd.

Leder du efter en flisemurer på Vesterbro? Eller har du brug for hjælp til facaderenovering eller andet murerarbejde? Vi er eksperter indenfor alle slags mureropgaver og hjælper gerne til med stort som småt, hvad enten du er erhvervs- eller privatkunde.

Hos T.P. Murer udfører vi kvalitetshåndværk og sætter en ære i aldrig at forlade en opgave, før både vi og kunden er tilfreds.

Tag et nærmere kig på vores hjemmeside og bliv klogere på vores håndværk.

Hos din lokale murer på Vesterbro arbejder vi blandt andet med:

 • Badeværelser
 • Facaderenovering 
 • Fugning af fliser og klinker 
 • Opsætning af vægfliser
 • Nedrivning af ældre fliser og klinker 
 • Sikring af vådrum
 • Opretning af vægge og gulve

Har vi ikke nævnt dine ønsker? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale murer på Vesterbro, så vi kan finde ud af den bedst mulige løsning, der passer til lige netop dine behov.

Murer på Vesterbro – kvalitet til billige priser

Vi prioriterer vores kunder højt og tror på, at de fortjener den bedst mulige service og kvalitet. Derfor arbejder vi ud fra tre konkrete værdier, der går igen i hele virksomheden:

 • Kundens behov
 • Klassiske murerteknikker
 • Respekt for håndværket

Gennem en kombination af at sætte kunderne forrest og at have styr på vores håndværk kan vi forsikre dig om, at et samarbejde med os er problemfrit og lige til.

Vi lytter og prioriterer at realisere dine drømme og visioner.

Lad os tage en uforpligtende samtale, hvor du fortæller om, hvad vi kan gøre for dig. Vi står som din lokale murer på Vesterbro klar til at rådgive dig ud fra vores ekspertise.

renovering af badeværelser

Få høj service hos din murer på Vesterbro

Med flere års erfaring og specialisering i mureropgaver tilbyder T.P Murer på Vesterbro en service, du sent vil glemme.

Hvad mener vi helt præcist med det? Vi mener, at vi sætter kundernes behov og ønsker som vores udgangspunkt, når vi arbejder.

Vi lytter, vi rådgiver, og vi holder os fuldt fokuseret og dedikeret til hvert eneste projekt, vi begiver os ud i.

Vores medarbejdere forpligter sig til projekter og gør en dyd ud af at levere resultater, som overgår dine forventninger.

Kom ind eller ring til os på 22 26 74 71, så vi kan tage en uforpligtende samtale om et potentielt samarbejde. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og jeg ringer dig op snarest muligt.

  Har vi fanget din interesse?

  Synes du det lyder spændende og du har opfølgende spørgsmål til vores murer på Nørrebro, så tag kontakt til os allerede i dag på tlf. 22 26 74 71info@tpmurer.dk eller kontaktformular. Jeg er altid klar på at hjælpe dig frem til et godt resultat. 

  T.P Murer har stor passion for murerarbejdet og kan derfor give dig god vejledning og rådgivning.

  Du kan forvente hurtigt svar på din henvendelse, typisk allerede inden for 24 timer.

  Få opfyldt dine behov og ønsker med T.P Murer.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Et lille udpluk af udført arbejde

  Kontakt T.P. Murer for yderligere information

  Hvis du har brug for hjælp til en mureropgave, har jeg en murermester på lager, der kan hjælpe dig. Du kan kontakte mig på telefon 22 26 74 71 eller skrive en mail til info@tpmurer.dk.

  Telefon