5/5 stjerner på Google og Facebook

Flisemurer København

Søger du en flisemurer i København og omegn? Ved at vælge T.P Murer får du følgende:

Få et svar inden for 24 timer

Udfyld formularen, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Referencer

Flisemurer i København til flise- og klinkearbejde

Hos T.P. Murer har jeg stor erfaring med alle opgaver inden for flise- og klinkearbejde. Det gælder både til køkken, bryggers, badeværelse eller hvor det nu skulle være. Jeg er detaljeorienteret, for det skal man være som flisemurer. Det betyder dog ikke, at jeg bruger den dobbelte tid på et stykke arbejde, men at fliserne bliver lagt pænt og ordentligt første gang.

Taler man om flise- og klinkearbejde er der tale om et stykke arbejde, som kræver stor finesse, nøjagtighed og viden om, hvordan forskellige materialerne arbejder sammen og opfører sig. Er fliserne ikke skåret rigtigt eller går fugeforløbene ikke op, så kommer det hurtigt til at se rodet ud.

Jeg sørger også altid for at gøre forarbejdet med underlaget grundigt, så klinke- eller flisearbejdet holder så længe som muligt, samt du får det pæneste resultat. Så søger du en flisemurer i København eller omegn, så kontakt mig i dag. Jeg kan hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed.

Nyt liv til dine gamle fliser eller bare nye fliser?

Som flisemurer kan jeg give dine vægge og gulve nyt liv. Jeg er godt klar over, at alle opgaver ikke kan klares med samme tilgang. Derfor giver jeg mig god tid til at diskutere dine ønsker med dig, og jeg har naturligvis altid et professionelt øje for sagen. Det betyder også, at jeg er parat til at komme med gode råd, så du får et resultat, du både kan være stolt af og naturligvis glad for.

Klinke- og flisearbejde kan tage mange former og mønstre, ligesom der kan være tale om imprægnering eller anden optimering af dine nuværende installationer.

Jeg kan være behjælpelig med både væg- og gulvfliser, kanter, friser og borter. Uanset hvad står jeg på spring med gode råd, så dine klinker og fliser bliver flotte at se på. Og søger du en bestemt stemning i rummet, men er ikke helt sikker på, hvordan du når dertil eller har anden tvivl, så vil jeg meget gerne hjælpe og vejlede med valg af materialer til dit projekt.

Det er en vigtig beslutning, når du skal have lavet flisearbejde, og derfor giver det bedst mening, at du allierer dig med en murer med stor viden og praktisk erfaring med emnet. Jeg synes selv, jeg har de kvalifikationer, så har du brug for en flisemurer i København eller omegn, så giv mig et kald på 22 26 74 71 eller send en mail på info@tpmurer.dk.

Om du ønsker klinker eller fliser betyder ikke noget for mig. Jeg kan klare begge dele. Men det kan have en betydning for dig, og for holdbarheden på flisearbejdet.

Fliser er fremstillet i beton, sten eller brændt ler. Fliser af brændt ler er, ligesom klinker, glaserede, men ikke lige så stærke og holdbare som klinker. Fliser fås også med forskellig hårdhed og slidstyrke, hvilket er vigtigt at have med i sine overvejelser, alt efter hvad de skal bruges til.
Fliser er typisk et godt valg til vægge, da de ikke bliver udsat for lige så meget slid som på gulve.

Klinker er trykstærk med stor hårdhed, da de er fremstillet ved høje temperaturer af kalkfattig og jernholdig ler. Derfor er klinker et godt valg til gulve. De er meget slidstærke, så du er sikret et flot og holdbart gulv i længere tid.

Uanset om du vælger fliser eller klinker, så findes der utallige farver, former, mønstre og størrelser, og hos T. P. Murer hjælper jeg gerne med at overskueliggøre den proces.

Vores
anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på
Google og Facebook

5/5

Et personligt samarbejde

Vælger du T. P. Murer får du et personligt samarbejde med den samme person gennem hele dit projekt lige fra start til slut. Jeg snakker med dig om dine ønsker. Jeg giver dig et tilbud. Og det er også mig, der kommer ud og udfører opgaven. Det vil sige, at du er sikker på, at der ikke er nogen information, som går tabt.

For skulle du ønske ændringer eller lignende, så er det også mig, du tager fat i der. Så jeg har altid alle informationerne, og du slipper for at lukke 5 forskellige fremmede mennesker ind i dit hjem, og forklare opgaven til hver og en.

Flisearbejde i et vådrum

Et vådrum defineres som et rum, der bliver påvirket af vand, samt har et gulvafløb. I de danske hjem er det typisk badeværelse og bryggers, vi snakker om her. Ved renovation eller bygning af et vådrum er der nogle regler, som skal overholdes.

Ved flisearbejde i vådrum er det vigtigt, at der ikke er nogle utætheder så vand kan løbe ud i de omkringliggende konstruktioner. Vand kræver ikke særlig meget plads for at komme igennem, men kan til gengæld lave store skader. Derfor er det en god ide at få en professionel til at udføre arbejdet.

Et vådrum inddeles i to zoner: vådzone og en fugtzone. Der er bestemte krav, som skal opfyldes hver især til de to zoner. Udover det er der også krav til indretning, fri afstande, materialer, ventilation og andre ting, når man renoverer eller bygger et nyt badeværelse. Det er derfor vigtigt, at man sætter sig godt ind i det, hvis man overvejer at lave nogle af tingene selv.

Har du brug for råd eller vejledning i forbindelse med renovering eller bygning af et nyt vådrum, er du også meget velkommen til at kontakte mig. Og ønsker du ikke at lave det selv, så har jeg altid en flisemurer på lager, som kan hjælpe med flisearbejdet i København og omegn. Derudover kan jeg også hjælpe med den resterende del af renovering eller opbygningen af et badeværelse.

Kontakt mig i dag og få et svar inden for 24 timer.

Kontakt mig i dag

Hvis du har brug for en flisemurer i København og omegn, eller du blot ønsker hjælp til at afgøre, hvad der vil være den bedste løsning for dig, kan du kontakte mig på telefon 22 26 74 71, skrive en mail til info@tpmurer.dk eller benytte kontaktformularen lige nedenunder. Jeg kører ud i hele København og omegn.

flisemure

Et lille udpluk af udført flisemurer arbejde

Så har du brug for en flisemurer, så kan T.P Murer hjælpe med renovering af flisearbejde, reparation af fliser og klinker, og opsætning eller lægning af nye fliser og klinker. Så uanset om du ønsker nye klinker i køkkenet, eller du gerne vil give dit badeværelse et nyt udtryk, så står jeg klar med en flisemurer til dig i København og omegn. Jeg tilbyder gennemsigtige priser og kan kontakte dig i løbet af 24 timer.

TP murer logo