5/5 stjerner på Google og Facebook

Murer Nørrebro

Søger du en professionel murer på Nørrebro til din specifikke opgave? Så er du landet det rette sted. Hos os får du:

Få et svar inden for 24 timer

Udfyld formularen, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Referencer

Kompetent murerfirma på Nørrebro

Leder du efter et kompetent murerfirma på Nørrebro til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt? Så kan T.P Murer hjælpe dig. Vi leverer et veludført stykke håndværk – hver gang.

Vi er et murerfirma som blev grundlagt tilbage i 2013, og har siden dengang opbygget erfaringen og ekspertisen, til at løse en bred vifte af mureropgaver. Vores murer har ekspertisen til at klare både de store og små opgaver, uanset om det gælder renoverings eller nyetableringsopgaver, så er du i trygge hænder hos os.

Hvis du søger et murerfirma på Nørrebro, der altid imødekommer dine behov og ønsker, så skal du vælge os. Vi sætter en dyd i at levere et resultat, som du som kunde selv har haft indflydelse på, så det matcher dine ønsker bedst muligt. Vores murer kan håndtere dit murerarbejde og opfylde dine boligdrømme. .

Du får vores murers fulde fokus gennem hele processen – fra start til slut. Det betyder dine tanker bliver hørt indtil opgaven er 100% fuldført. Det er vigtigt for os, at din opgave bliver veludført til punkt og prikke, derfor går vi aldrig fra en opgave før den et helt færdig.

Vores dygtige murere på Nørrebro anvender de bedste og mest slidstærke materialer og udstyr til din opgave. Det er din garanti for langtidsholdbart resultat, som vil glæde dig langt ud i fremtiden.

Er du interesseret i at gøre dine boligdrømme til virkelighed, så er T.P Murer dit kvalitetsbevidste og professionelle murerfirma på Nørrebro, som kan udføre murerarbejdet for dig. Så ring endelig til vores murer i dag på tlf. 22 26 74 71, og få god rådgivning og vejledning til din opgave. Vi giver dig et uforpligtende og gratis tilbud på din opgave.

Vores murere har i flere år hjulpet utallige kunder på Nørrebro med deres mureropgaver, så du kan trygt vælge os.

Murer tilbud på Nørrebro til en fair pris

Søger du et godt murer tilbud til den rette pris til din næste opgave? Det kan vi hos T.P Murer hjælpe dig med. Drejer det sig om at få pudset murstenvæggen i din lejlighed eller tilføjelse af nybyggeri til dit hus, så kan vi hjælpe dig. Du får uforpligtende tilbud på din opgave, som møder dine behov og ønsker bedst muligt. Er din opgave ikke nævnt her, så kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende murerarbejde på Nørrebro:

Jeg tilbyder
Totalentreprise
flipbox-image

Totalentreprise

Når du vælger T.P. Murer som din partner til totalentreprise, får du en helhedsorienteret løsning, der dækker alle aspekter af bygge- og renoveringsprojekter. Med vores mange års erfaring og dedikation til kvalitet, sikrer vi, at dit projekt gennemføres med præcision og professionalisme.
Læs mere
Jeg tilbyder
Badeværelser
flipbox-image

Badeværelser

Hvis du skal have nyt badeværelse eller ønsker en renovering af dit eksisterende, er der mange forskellige forhold, som du skal være ekstra opmærksom på. Hos T.P. Murer har jeg stor erfaring med den slags opgaver, og jeg ved, at det er en stor beslutning at tage.
Læs mere
Jeg tilbyder
Lægning af fliser og opsætning af vægfliser
flipbox-image

Flisemure

Hos T.P. Murer har jeg stor erfaring med alle opgaver inden for flise- og klinkearbejde. Her er tale om et stykke arbejde, der kræver stor finesse, nøjagtighed og viden om, hvordan forskellige materialer arbejder sammen og opfører sig.
Læs mere
Jeg tilbyder
Facaderenovering
flipbox-image

Facader

Hos T.P Murer er jeg ekspert i at renovere facader for både private og erhverv i København og omegn. Med fornuftige priser og et budget, som jeg altid overholder, kan du vide dig sikker på, at du får præcis den service, som du efterspørger.
Læs mere

Flisemurer på Nørrebro klarer det meste

Har du brug for en flisemurer på Nørrebro, så er T.P Murer dit velrenommerede murerfirma der kan hjælpe dig. Vores flisemurer har siden 2013 ydet en solid og stor indsats til alle vores kunder på Nørrebro. Vi stræber efter at holde en tæt dialog med vores kunder, samt at overholde alle aftaler.

Vores flisemurer kan bl.a. udføre følgende opgaver for dig:

Vi kan være behjælpelige gennem hele byggeprocessen, det betyder at vi står ved din fra start til slut – det er din garanti for, at tidsplanen altid overholdes og kvaliteten er i top.

Hos os bliver du altid mødt af en engageret og dygtig flisemurer, der har sans for de små og store detaljer og respekterer dine ønsker – uanset hvordan de end måtte være. Vi er din flisemurer på Nørrebro som kan løse en bred vifte af arbejdsopgaver inden for murerfaget. Det gælder både for private, offentlige institutioner og virksomheder – kvaliteten vil altid være i centrum.

Har vi ikke nævnt din specifikke opgave her, så tøv endelig ikke med at kontakt os på tlf. 22 26 74 71 alligevel. Vores erfarne flisemurer kan løse en bred vifte af opgaver på Nørrebro, så kan vi helt sikkert hjælpe alligevel. Vi finder en løsning der også virker for dig – ligegyldigt mureropgaven. Vi finder den helt rigtige løsning til dig – uanset mureropgaven.

Specialiserede murerløsninger på Nørrebro

Vores erfarne murere på Nørrebro kan nemlig hjælpe dig med din specifikke opgave. Der findes ikke en opgave vores murer ikke kan løse. Hvis din specifikke opgave ikke er nævnes her, så kan vores erfarne murere helt sikkert hjælpe dig alligevel. Vi finder den helt rigtige løsning til dig – uanset mureropgaven.

Har du bestemt dig for en renovering eller nybygning af dit badeværelse, eller har du tanker om det, så ring endelig på tlf. 22 26 74 71 eller send mig en mail på info@tpmurer.dk. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi rykker ud til din mureropgave på Nørrebro.

Vores
anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på
Google og Facebook

5/5

Mureropgaver til hele Nørrebro og omegn

Ligegyldig hvilken type mureropgave på Nørrebro som du har brug for professionel hjælp til, så kan T.P Murer hjælpe dig videre. Jeg kan levere et veludført resultat til alt inden for murerfaget, der findes nemlig ingen opgave hverken for stor eller lille for mig. Jeg ønsker at mine kunder skal kende mig på, at jeg altid leverer opgaven til tiden og at den bliver udført og løst efter klassiske håndværker dyder – jeg sigter altid efter at holde mine ord, for mig er en aftale nemlig en aftale. Skal du bruge en murer til i resten af København, kan du også finde TP Murer som din murer Frederiksberg, murer Østerbro eller murer Vesterbro.

Klassiske håndværker dyder betyder for os, at vi alt arbejder hårdt for sagen, med fokus på kvalitet og at vores ord og løfter bliver overholdt. I praksis betyder det også, at vi altid bruger den nyeste viden og teknikker til udførelsen af vores daglige arbejde. Det er nemlig nødvendigt for, at vi altid kan aflevere et godt resultat til dig.

Det er vigtigt for mig at forventningsafstemme med mine kunder inden påbegyndt arbejde, så vi begge indforstået med alle detaljer og begge parter ved hvad vi går ind til. Det ligger nemlig et godt fundament til, at opgaven i sidste ende bliver god.

T.P Murer er medlem af Dansk Byggeri, det er din garanti for et veludført murerarbejde hos os. Du har muligvis haft en uheldig oplevelse med en håndværker før, hvor de ikke har været medlem af nogen garantiordning. Dansk Byggeris garantiordning, er din sikkerhed for at du er sikret mod fejl og mangler. Du har altså mulighed for at lave en indsigelse gennem Dansk Byggeri og få rådgivning samt erstatning, hvis du er utilfreds med forløbet og slutresultatet.

Jeg har i mange år haft utallige tilfredse kunder og det sigter jeg efter at fortsætte. Det er derfor særdeles vigtigt for mig, at mine kunder kan føle sig 100% tilfreds gennem hele forløbet. Derfor ligger jeg også min fulde energi i enhver mureropgave.

Du kan altid sende mig en forespørgsel på din specifikke mureropgave, hvis du vil høre nærmere. Ring på tlf. 22 26 74 71 og få et uforpligtende tilbud.

Facaderenovering Nørrebro

Hvis din facade trænger til en kærlig hånd, kan T.P Murer hjælpe med din renovering af facade. Som din erfarne murer på Nørrebro står jeg klar til at give din facade et nyt og friskt udseende. Jeg tilbyder professionelle facaderenoverings løsninger, der sikrer, at din facade ikke kun får et æstetisk løft, men også er beskyttet mod vind og vejr. Lad mig hjælpe dig med at bevare og forbedre værdien af din ejendom med min ekspertise inden for facaderenovering.

Jeg kan bl.a. hjælpe med:

Jeg er specialiseret i facaderenovering på Nørrebro og håndterer både små og store projekter med de bedste materialer for at sikre holdbare og æstetisk tiltalende resultater. Mine kompetencer omfatter alt fra reparation af revner og omfugning til komplette overfladebehandlinger. Jeg forpligter mig til at forvandle din ejendoms facade, så den fremstår fornyet og indbydende. Kontakt mig i dag for at diskutere dine specifikke behov og få et skræddersyet tilbud på din facaderenovering.

Lokal murer til renovering af badeværelse Nørrebro

T.P Murer er dit lokale murerfirma til renovering af badeværelse på Nørrebro. Med mere end 10 års omfattende erfaring og ekspertise inden for murerbranchen, sikrer jeg, at din badeværelsesrenovering bliver udført med høj kvalitet og præcision. Jeg forstår vigtigheden af både funktionalitet og æstetik i et badeværelse, og jeg arbejder tæt sammen med dig for at skabe det perfekte rum, der opfylder dine behov og ønsker. Stol på T.P Murer for en professionel og pålidelig renovering af badeværelse på Nørrebro.

Har vi fanget din interesse?

Synes du det lyder spændende og du har opfølgende spørgsmål til vores murer på Nørrebro, så tag kontakt til os allerede i dag på tlf. 22 26 74 71, info@tpmurer.dk eller kontaktformular. Jeg er altid klar på at hjælpe dig frem til et godt resultat. T.P Murer har stor passion for murerarbejdet og kan derfor give dig god vejledning og rådgivning.

Du kan forvente hurtigt svar på din henvendelse, typisk allerede inden for 24 timer. Få opfyldt dine behov og ønsker med T.P Murer. Vi glæder os til at høre fra dig.

flisemure

Et lille udpluk af udført murerarbejde på Nørrebro

T.P Murer kan hjælpe dig med en lang række af mureropgaver. Vi har siden 2013 hjulpet kunder på hele Nørrebro med deres murerarbejde.

TP murer logo