5/5 stjerner på Google og Facebook

Om mig

Du skal vælge os som dit foretrukne murerfirma til renovering af badeværelse i København, hvis du vil have:

Få et svar inden for 24 timer

Udfyld formularen, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Referencer

Velkommen til T.P. Murer

T. P. MURER er et enkelmands firma og den ene mand er mig, Thore Petersen. Jeg er fra 1992 og har været udlært murer siden år 2013. Jeg kommer oprindeligt fra Sønderjylland, men fandt kærligheden på Sjælland, hvor jeg siden hen har slået mig ned på Nørrebro.

Hos T. P. MURER kan du være helt sikker på at kvaliteten er i top. Jeg kredser om detaljerne og jeres ønsker er det vigtigste. Kontakt mig i dag og lad os få en snak.

Hos T. P. MURER kan du være sikker på, at dit projekt er i trygge hænder.

Jeg fokuserer altid på mine kunder behov og ønsker, og forsøger på bedste vis at imødekomme dem til fulde – hver gang. Det betyder, at du altid vil få et tilfredsstillende resultat.

Har du brug for mere info, så kontakt mig gerne på tlf. 22 26 74 71. Jeg giver dig de bedste råd og den mest kompetente vejledning til netop din opgave.

Kvalitet og kundetilfredshed siden 2013

T.P Murer har siden 2013 leveret bundsolide, komplette og langtidsholdbare byggeløsninger til sine kvalitetsbevidste kunder. Murerfirmaet blev grundlagt med fokus på de 3 følgende kerneværdier: Respekt for håndværket, klassiske murerteknikker og kundens behov. Værdierne har fungeret som et stærkt fundament for byggefirmaets succes.

Jeg forsøger altid at udvikle mig til noget bedre, derfor prøver jeg også at optimere mine arbejdsgange. Det betyder i praksis, at jeg bl.a. hele tiden følger med i den nyeste udvikling inden for murerverden, og undersøger relevante kurser, som for alvor kan sætte mine kompetencer i spil og udvikle mig yderligere. Det er en af grundstene til, at jeg altid kan levere et knivskarpt byggearbejde.

T.P murer er altså et byggefirma der har vidtrækkende branchekendskab, gode menneskelige egenskaber og et firma med stærke murerkompetencer.

Vores
anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på
Google og Facebook

5/5

Kontakt mig i dag

Lyder det interessant? Så kontakt mig endelig. Jeg kan hjælpe dig med alle spørgsmål inden for murerarbejde, så henvend dig allerede i dag på tlf. 22 26 74 71, info@tpmurer.dk eller med kontaktformularen. Jeg er klar til at hjælpe dig alle uger, hele året rundt.

T.P Murer har stor passion for murerfaget og kan derfor give dig god rådgivning og vejledning. Du får hurtigst muligt svar på din henvendelse, typisk allerede inden for 24 timer. Få det bedste resultat med T.P Murer. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

TP murer logo