5/5 stjerner på Google og Facebook

Murer Frederiksberg

Er det endelig blevet tid til at få gang i det murerprojekt, du har tænkt på i længere tid? Og har du brug for en erfaren murer til opgaven? Så er du kommet til de rigtige.

Få et svar inden for 24 timer

Udfyld formularen, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Referencer

Murermester Frederiksberg

TP Murer er din pålidelige murermester på Frederiksberg, der tilbyder Sønderjysk kvalitet. Jeg har mange års erfaring inden for murerfaget og leverer altid professionelt udført arbejde. Som dit murerfirma på Frederiksberg sikrer TP Murer, at dit murerprojekt bliver udført med omhu og præcision.

TP Murer står til rådighed for både private og erhvervskunder og kan håndtere alt fra mindre reparationer til større renoveringsprojekter. Mit fokus er altid på at opfylde kundens behov og sikre tilfredshed. Vælg TP Murer som din foretrukne murermester på Frederiksberg og oplev Sønderjysk kvalitet til dit murerarbejde.

Hvad kan din lokale murer på Frederiksberg hjælpe dig med?

Mangler der noget på listen, som du har brug for, at vi klarer som din lokale murer på Frederiksberg? Så skal du ikke tøve med at kontakte os – vi er mand for ethvert murerarbejde på Frederiksberg. Og vi skræddersyr altid den rigtige løsning til dig. Mangler der noget på listen, som du har brug for, at vi klarer som din lokale murer på Frederiksberg?

Så skal du ikke tøve med at kontakte os – vi er mand for ethvert murerarbejde på Frederiksberg. Og vi skræddersyr altid den rigtige løsning til dig.

Jeg tilbyder
Totalentreprise
flipbox-image

Totalentreprise

Når du vælger T.P. Murer som din partner til totalentreprise, får du en helhedsorienteret løsning, der dækker alle aspekter af bygge- og renoveringsprojekter. Med vores mange års erfaring og dedikation til kvalitet, sikrer vi, at dit projekt gennemføres med præcision og professionalisme.
Læs mere
Jeg tilbyder
Renovering af badeværelser
flipbox-image

Badeværelser

Hvis du skal have nyt badeværelse eller ønsker en renovering af dit eksisterende, er der mange forskellige forhold, som du skal være ekstra opmærksom på. Hos T.P. Murer har jeg stor erfaring med den slags opgaver, og jeg ved, at det er en stor beslutning at tage.
Læs mere
Jeg tilbyder
Lægning af fliser og opsætning af vægfliser
flipbox-image

Flisemure

Hos T.P. Murer har jeg stor erfaring med alle opgaver inden for flise- og klinkearbejde. Her er tale om et stykke arbejde, der kræver stor finesse, nøjagtighed og viden om, hvordan forskellige materialer arbejder sammen og opfører sig.
Læs mere
Jeg tilbyder
Facaderenovering
flipbox-image

Facader

Hos T.P Murer er jeg ekspert i at renovere facader for både private og erhverv i København og omegn. Med fornuftige priser og et budget, som jeg altid overholder, kan du vide dig sikker på, at du får præcis den service, som du efterspørger.
Læs mere

Din lokale murer på Frederiksberg sætter kunden i fokus

Vi lægger vægt på at levere god kvalitet og ikke mindst god service til vores kunder hos T.P. Murer på Frederiksberg. Hos os bliver du mødt med et varmt smil og høj faglighed – denne kombination, mener vi, giver den bedste service til vores kunder. Helt konkret gennemsyrer tre grundlæggende nøgleværdier hele virksomheden:

Vi er stolte af vores fag og værdier, som vi har med i baghovedet, hver gang vi tager imod nye kunder. Kontakt os endelig og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få høj service hos din lokale murer på Frederiksberg og omegn

Vi har mange års erfaring indenfor murerfaget, og derfor ved vi, hvordan vi udfører en service der er i top. Vi er fuldt dedikerede til hver eneste opgave, store som små. Og alle kunder får vores fulde opmærksomhed, ekspertise og rådgivning.

Vi er din lokale murer på Frederiksberg, der leverer kvalitetsarbejde, som overgår dine forventninger gang på gang. Du kan dog også finde os på Vesterbro eller Nørrebro. Kontakt os allerede i dag på telefon 22 26 74 71 og få et uforpligtende møde, hvor vi kan starte et potentielt samarbejde op.

Vores
anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på
Google og Facebook

5/5

En murer på Frederiksberg til fornuftige priser

Er du på udkig efter en flisemurer på Frederiksberg til en mindre opgave på dit badeværelse? Eller har du brug for hjælp til et omfattende murerprojekt?

Hos T.P. Murer på Frederiksberg har vi sørget for, at dit næste projekt – hvad enten det er stort eller lille – er til at betale. Vi har sænket prisen helt i bund og kvaliteten helt i top. Her går kvalitet og pris hånd i hånd på en måde, der giver mening for både os og dig.

Hvis du har brug for flisearbejde på Frederiksberg, er TP Murer din pålidelige flisemurer. Jeg har ekspertisen og erfaringen til at håndtere alle former for flisearbejde, uanset om det er til badeværelser, køkkener eller andre rum.

Som din pålidelig flisemurer på Frederiksberg sikrer jeg, at arbejdet udføres med omhu og præcision, og der kun bruges materialer af høj kvalitet. Flise- og klinkearbejde kræver en stor mængde finesse, nøjagtighed samt en stor viden om hvordan forskellige materialer arbejder sammen.

Hos TP Murer får du en detaljeorienteret flisemurer til dit flisearbejde på Frederiksberg. Vælg TP Murer som din foretrukne flisemurer på Frederiksberg og få et flisearbejde, der vil imponere. Jeg lytter til dine ønsker og behov og skaber et flot og holdbart resultat, der passer til din stil.

Skal du bruge en facaderenovering på Frederiksberg er TP Murer, din passionerede murermester på Frederiksberg. Udover at være boligens ansigt udadtil, beskytter en god facade bygningens struktur mod vind og vejr.

Derudover kan en facaderenovering forbedre energieffektiviteten ved at forsegle revner og isolere bedre. Med min ekspertise får du en facaderenoverings resultat på Frederiksberg, der ikke blot er flot, men også holdbart.

Jeg stræber altid efter at tilbyde den bedste kvalitet til fornuftige priser. Når du får et tilbud fra mig, kan du være sikker på, at der ikke er nogen skjulte gebyrer. Ærlighed og gennemsigtighed er grundlæggende værdier i mit arbejde, og mine kunder kan altid stole på mig til at holde, hvad jeg lover.

Vælg TP Murer til din facaderenovering her på Frederiksberg, og oplev min passion for kvalitet og pålidelighed. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig.

Når det kommer til renovering af badeværelse på Frederiksberg er TP Murer din specialist. Der er mange forskellige forhold du skal være opmærksom på når det kommer til en badeværelsesrenovering. En renovering af badeværelset er en stor beslutning, som kræver tid og koster penge og hos TP Murer har jeg stor erfaring med den slags opgaver.

Hos TP Murer har jeg fokus på at levere holdbare drømmebadeværelser, hvor det æstetiske og praktiske går op i en højere enhed. Jeg lytter til dine ønsker og behov og sammen skaber vi et funktionelt og æstetisk tiltalende badeværelse, der passer til din stil.

Vælg TP Murer som dit murerfirma på Frederiksberg til din badeværelsesrenovering på Frederiksberg og få et resultat, der vil imponere. Jeg sørger for at levere høj kvalitet og professionelt udført arbejde til din badeværelsesrenovering, der holder i mange år.

Har vi fanget din interesse?

Synes du det lyder spændende og du har opfølgende spørgsmål til vores murer på Frederiksberg, så tag kontakt til os allerede i dag på tlf. 22 26 74 71, info@tpmurer.dk eller kontaktformular. Jeg er altid klar på at hjælpe dig frem til et godt resultat. T.P Murer har stor passion for murerarbejdet og kan derfor give dig god vejledning og rådgivning.

Du kan forvente hurtigt svar på din henvendelse, typisk allerede inden for 24 timer. Få opfyldt dine behov og ønsker med T.P Murer. Vi glæder os til at høre fra dig.

flisemure

Et lille udpluk af udført murerarbejde på Frederiksberg

Som din lokale murer på Frederiksberg har vi hos T.P. Murer rig erfaring og ekspertise indenfor murerfaget, og vi er mere end klar til at gøre dine drømme til virkelighed.

Vi går ikke på kompromis på kvaliteten, vi gør os umage ned til den mindste detalje, og vi tager altid højde for alle dine behov. Få her mere at vide om os og vores arbejde.

TP murer logo