Facader

Hos T.P Murer er jeg ekspert i at renovere facader for både private og erhverv i København og omegn. Med fornuftige priser og et budget, som jeg altid overholder, kan du vide dig sikker på, at du får præcis den service, som du efterspørger.

Jeg er et murermesterfirma med en baggrund i det Sønderjyske, hvilket er din garanti for danske værdier og kvalitet ud over det sædvanlige.

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og jeg ringer dig op snarest muligt.

Renovering af facaden

Som du kan læse mere om herunder, tilbyder jeg mine kunder en lang række af forskellige ydelser. Fælles for dem alle er, at du altid kan vide dig sikker på, at arbejdet er udført med en håndværksmæssig stolthed, der sikrer, at du får det bedste resultat hver gang.

Vandskuring/filsning

Hvis du ønsker en vandskuring af din facade/indervægge, er det et job, som jeg meget gerne påtager mig. Her får du et flot udtryk, Hvor du kan fornemme formerne i stenene.

Pudsning

Du kan også vælge at få mig til at foretage en pudsning af dine facader/indervægge Dette er en god løsning hvis du gerne vil have en helt glat og lige overflade. I forhold til en vandskuring, hvor du kan fornemme stenenes udtryk.

Udskiftning af fuger

Fugerne i din bolig, skal stå imod vind og vejr og på et tidspunkt kan det blive nødvendigt at skifte dem ud. Udskiftning af fuger er både godt for boligens vedligehold, ligesom det ser flot ud, når alle fugerne er helt nye.

Sokkelpuds

For at holde din bolig sund og pæn er det nødvendigt at sokkelpuden er tip top, det kan jeg hjælpe dig med. Med en række forskellige løsninger, finder vi den der er bedst for netop dit hus.

Sålbænke

Efterhånden som tiden går, skal du huske at få renoveret eller skiftet dem ud. Sålbænken er nemlig vigtig, idet den leder regn væk fra facaden.

Kontakt T.P. Murer for yderligere information

Hvis du har brug for hjælp til en mureropgave, har jeg en murermester på lager, der kan hjælpe dig. Du kan kontakte mig på telefon 22 26 74 71 eller skrive en mail til info@tpmurer.dk.

Telefon