Badeværelse i microcement

Kunne dit badeværelse også godt bruge en make over og et råt tvist? Så kan microcement være løsningen. Hos T.P. Murer har jeg efter mange år i branchen, fået stor erfaring, indenfor renovering af badeværelser og ved rigtigt meget om arbejdet med microcement.

T.P. Murer leverer badeværelser i microcement til dig, der ønsker et moderne skandinavisk udtryk, hvor funktionalitet og design er top. Sammen med dig lægger vi en strategi, for at lave dit drømmebadeværelse.

Vi er dit fortrukne murerfirma i København, til renovering af badeværelse i microcement, hvis du vil have:

En professionel murer med mange års erfaring, med renovering af badeværelse

En murer der giver din opgave sin fulde opmærksomhed

Et smukt og slidstærkt badeværelse i microcement

 

 

Badeværelse i microcement i København

Søger du også det mere moderne, upolerede og rå betonlook til badeværelset? Så fås dette gennem microcement, der er en overfladebehandling man kan anvende på gulv, vægge, bordplader og næsten alt andet. Microcement på fliser er også en mulighed, så du ikke behøver at få fjernet dem først.

Som oftest kan dette kun lægges af en professionel. Heldigvis har jeg prøvet det mange gange før og kender microcement rigtig godt.

Microcement er et meget tyndt lag cement, der kan lægge så stor set alle overflader – også i vådrum.

Det kan anvendes i hele huset, men badeværelset er et oplagt sted, at anvendes microcement. Det er det, bl.a. fordi det er skridtsikkert, så du sikkert kan træde ud af brusekabinen, men også fordi det giver et helt unikt udtryk og holder typisk i mange år. Der er selvfølgelig risiko for skader, hvis der skulle ske noget ekstremt, men når jeg, som professionel fagmand med erfaring, lægger det er der sjældent problemer. Skulle det alligevel mod forventning ske, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

T. P. Murer er altid klar til at hjælpe dig, med dit nye drømmebadeværelse i microcement. Så kontakt os endelig på tlf. 22 26 74 71, så kommer jeg til din adresse og besigtiger opgaven og giver dig et uforpligtende tilbud inkl. pris, på microcement i badeværelset.

VI ANVENDER CONTECO

T. P. Murer bruger altid de bedste løsninger på markedet. Det særlige ved Conteco beton er, at det også kan anvendes til at lave et vådrum i microcement. Så du kan få præcis de dele af badeværelset du ønsker, eller det hele, i microcement.

Desuden er Conteco MK-godkendt til vådrum, hvilket giver dig en bruseniche i microcement, uden uventede udfordringer.

For at du kan beholde den flotte farve du vælger til netop dit badeværelse, er produktet også UV-resistent og danner derfor ikke misfarvninger fra solen stråler, så du trygt kan lade lyset komme ind.

 

 

TRÆNGER DIT BADEVÆRELSE TIL ET SKANDINAVISK TVIST?

Jeg kan renovere hele badeværelset og give dig det skandinaviske udtryk i microcement, du drømmer om. Hvad end det hele rummet, eller bare gulvet du ønsker belagt med microcement, kan jeg med stor sandsynlighed hjælpe dig.

Med et badeværelse i microcement, vælger du også selv hvilken farve microcement, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Vi har hele 20 forskellige farver og nuancer at vælge imellem. Dit badeværelse i farvet microcement, vil helt sikkert stå ud fra mængden og er med til at give det minimalistiske, skandinaviske udtryk flere og flere efterspørger.

 

renovering af badeværelser

EN FAIR PRIS FOR SØNDERJYSK KVALITET 

Når jeg har set sagen an, får du et uforpligtende tilbud inkl. pris på microcement badeværelse, med det samme.
På den måde kan du hurtigt afgøre den økonomiske del af sagen. Badeværelset er det dyreste rum pr. kvadratmeter, at ombygge, derfor giver jeg altid en fair pris.

Når man som mig oprindeligt er fra Sønderjylland, er der garanti for høj, dansk kvalitet. Ligeledes er det vigtigt for mig at du føler dig tryg under hele forløbet.

Har et badeværelse i microcement, fanget din interesse?

Skal jeg renovere dit badeværelse i microcement, i København? Så kontakt mig allerede i dag på tlf. 22 26 74 71info@tpmurer.dk eller udfyld kontaktformularen, her på siden.

T.P. Murer har altid haft en stor passion for arbejdet med badeværelser. Derfor står jeg klar til at hjælpe dig alle uger, året rundt, med vejledning og god rådgivning.

Jeg svarer hurtigst muligt, men du kan forvente svar indenfor 24 timer.

Få lavet det moderne badeværelse i microcement, du drømmer om med T.P. Murer!

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og jeg ringer dig op snarest muligt.

    Kontakt T.P. Murer for yderligere information

    Hvis du har brug for hjælp til en mureropgave, har jeg en murermester på lager, der kan hjælpe dig. Du kan kontakte mig på telefon 22 26 74 71 eller skrive en mail til info@tpmurer.dk.

    Telefon