Badeværelse

Trænger dit badeværelse til en renovering?

Hvis du skal have nyt badeværelse eller ønsker en renovering af dit eksisterende, er der mange forskellige forhold, som du skal være ekstra opmærksom på. Hos T.P. Murer har jeg stor erfaring med den slags opgaver, og jeg ved, at det er en stor beslutning at tage, da det både tager tid og koster penge.

T.P. Murer leverer drømmebadeværelser, hvor æstetik og praktiske detaljer går op i en højere enhed. I samarbejde med dig lægger jeg en strategi for arbejdet, så jeg hurtigt kan komme fra A til B.

Sønderjysk Kvalitet til en fair pris

Du får også med det samme et tilbud indeholdende pris, så du hurtigt kan tage stilling til den økonomiske side af sagen. Husk på, at jeg oprindeligt har slået mine folder i Sønderjylland. Det er din garanti for god, dansk kvalitet. Ligesom en af mine kerneværdier er, at du skal føle dig tryg under hele forløbet.

 

Nybygning og renovering af badeværelse i København og omegn

Jeg tilbyder både nybygning og renovering af badeværelse. Det kan være, at du blot har behov for nye klinker eller fliser – men det kan naturligvis også ske, at du går med meget større drømme og håber på at få et badeværelse, hvor alt er i tiptop stand. Jeg hos T.P. Murer kan hjælpe dig med begge scenarier. Og for at overskueliggøre processen for dig har jeg herunder nøje beskrevet, hvordan en renovering af et badeværelse kunne se ud.

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og jeg ringer dig op snarest muligt.

Sådan foregår en renovering af et badeværelse

At renovere et badeværelse er en proces, hvor du skal igennem forskellige trin, inden du kan påbegynde næste step. Det er vigtigt, at du allierer dig med professionelle kræfter, når du starter på processen. På den måde er du sikker på, at alt bliver udført håndværksmæssigt forsvarligt, hvilket også er vigtigt i forhold til dit forsikringsselskab.

Nedrivning af gamle fliser og klinker

Først river jeg gamle fliser og klinker ned, som jeg naturligvis også sørger for at skille mig af med. Det er en opgave, der ikke tager så lang tid, men det er vigtigt, at jeg får gjort det ordentlig, så vejen er banet for næste step.

Opsætning af vægfliser og lægning af klinker

Når dette er gjort, skal der sættes vægfliser og lægges klinker. Her tager jeg naturligvis dig med på råd, så du får det udtryk, du ønsker. Mulighederne er mange. Fra det klassiske lyse badeværelse til mere spraglede mønstre og former.

Opretning af vægge og gulv

Her handler det om opretning af vægge og gulv. Her er det vigtigt, at jeg anvender de rette materialer. Der er faktisk også en ret streng lovgivning på området, der dikterer hvilke materialer, som skal anvendes. Den lovgivning har jeg naturligvis tjek på.

Fugning af fliser/klinker

Fugning af dine nye fliser/klinker, er en central del af arbejdet. Men du kan også glæde dig over, at det er sidste step i forhold til at renovere dit badeværelse. Når arbejdet er foretaget, er du klar til at bruge badeværelset igen – og nu helt sikkert med meget større fornøjelse end tidligere. Hos T.P. Murer tilbyder jeg også at lave gummifuge i alle indadgående hjørner.

Vådrumssikring

Herefter gælder det vådrumssikring, som dybest set handler om at sikre dit badeværelse, så du ikke efterfølgende løber ind i vandskade. Det er således en meget vigtig del af arbejdet med at renovere badeværelset

Et lille udpluk af udført arbejde

Kontakt T.P. Murer for yderligere information

Hvis du har brug for hjælp til en mureropgave, har jeg en murermester på lager, der kan hjælpe dig. Du kan kontakte mig på telefon 22 26 74 71 eller skrive en mail til info@tpmurer.dk.

Telefon